Handcrème met anti-verouderingseffect

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 4 Business days

Crème die volume geeft met een sublimerend effect.

Product Informatie


Inhoud

Created with Sketch.

200 ml.

Product Beschrijving

Created with Sketch.

Anti-verouderingscrème voor de handen met onmiddellijk effect. Het bevat «Malt extract» en «Parelpoeder», innoverend en in staat om in te werken op de melanogenese met een ophelderende werking. Karitéboter voedt en beschermt de huid en maakt haar elastischer en fluweelzacht. Microbolletjes gevuld met hyaluronzuur hydrateren in de diepte en hebben een opvullend effect. De crème is ook geschikt om roodheden en huidjes die geïrriteerd zijn door externe factoren, te kalmeren.

Ingrediënten

Created with Sketch.
  • Karitéboter: voedt en beschermt de huid en maakt haar elastisch en fluweelzacht. Ideaal om roodheden te kalmeren en een huid die geïrriteerd is door externe factoren.
  • Malt extract: innoverend extract dat werkt op de melanogenese. Het oefent een verhelderend, oplichtend en anti-verouderingseffect uit.
  • Parelpoeder: mijnbouw derivaat met ophelderende werking.
  • Vitamine E + een mengsel van antioxidanten
  • Ultra Filling Bolletjes: actief ingrediënt met volumegevend effect. Opgebouwd met microbolletjes gevuld met hyaluronzuur en Konjac extract. De lipofiele microbolletjes dringen diep door in de epidermis en vullen die op. Enkele minuten na het aanbrengen wordt een “opvullend” effect en een verhoging van het volume verkregen.