Retourbeleid 

Niet helemaal tevreden over uw aankoop?

Bent u niet helemaal tevreden met uw bestelling? Dat kan! Daarom bieden we u aan om uw aankoop binnen de 14 dagen te annuleren. U bent mij daarvoor helemaal geen reden verschuldigd. 

Hoe gaat u te werk? 

1.     Bezorg mij onderstaand bericht aangevuld met uw persoonlijke gegevens via e-mail naar [email protected] om uw retour aan te kondigen. 
2.     Deze email dient het volgende te bevatten: 
o    order nummer 
o    beschrijving artikel(s) 
o    aantal artikelen 
o    uw bankgegevens (IBAN – BIC) 
3.     Bezorg mij de producten terug en ik zorg ervoor dat het geld weer op uw rekening komt.
 

Retouradres: 

Cryo Form
Lozenhoekstraat 62
3140 Keerbergen
België
 
De kosten en het risico om het pakket terug bij mij te krijgen, draagt u. Binnen de 14 dagen zorg ik er dan voor dat uw bestelling wordt terugbetaald.
Zorg er steeds voor dat u de producten voorzichtig openmaakt en de originele verpakking bewaart. Producten die sporen van gebruik vertonen of geopende verbruiksproducten (zoals bv. cremes, gels, supplementen, enz…), komen namelijk niet in aanmerking voor retour.
De uitgebreide voorwaarden vindt u in onze Algemene Voorwaarden

Standaard annuleringsbericht:

Ik (voornaam + naam) geef hierbij aan dat ik mijn aankoopcontract voor de volgende goederen (naam goederen), aangekocht op (datum aankoop) via de website van cryoform.be, met bestelnummer (bestelnummer) wens te annuleren.