Mijn verhaal

We hebben allemaal een passie. Deze is de mijne! Reeds vanaf een jonge leeftijd was ik gefascineerd door esthetiek en verzorging. 
 

Dit verklaart meteen waarom ik reeds geruime tijd mijn diploma in de schoonheidsverzorging op zak heb. Ik maak graag het verschil voor mijn klanten, zodat ze gelukkig buiten wandelen na hun moment met mij en met plezier nog eens terugkomen. Daarom ga ik steeds op zoek naar nieuwe en innovatieve methodes om duidelijke resultaten te behalen en vooruitgang te boeken op het vlak van esthetiek maar ook algemene gezondheid. Zo kwam ik op het spoor van de Cryo- & Waves 21. De resultaten die hiermee behaald worden, spraken boekdelen. Na zelf een test uitgevoerd te hebben, nam ik zonder twijfelen de stap om hierin te investeren zodat ik mijn klanten nog beter en gerichter kan helpen. Cryo Form werd geboren. 

Mijn wens bij Cryo Form is u als klant te laten stralen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, door gebruik van niet-invasieve, revolutionaire technologie. De behandeling is afhankelijk van uw wens: veilig afslanken door middel van vetbevriezing, huidversteviging, huidvernieuwing, non-chirurgische esthetica, permanente ontharing door middel van diode-laser en/of cellulitis behandeling. 

Om het gewenste resultaat te bereiken, werk ik met verschillende machines: Cryo 21, Waves 21 en de Diode Coolskin+ laser. 

Waves – en Cryo 21 passen beiden cryo lipolyse toe. Dit is ideaal als je slim en lokaal wenst af te slanken, met blijvend en zichtbaar resultaat! Tijdens de behandeling ga ik jouw vetcellen bevriezen door middel van een koude massage zonder zuigmethode, maar met een thermische schok. Dit heeft als resultaat dat jouw lichaam en gelaat verstevigen doordat de cellen spontaan, traag en progressief leeglopen (adoptose). Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels gestimuleerd, wat leidt tot een versteviging van de huid. 
 Wat betreft de Waves 21, wens ik nog te vermelden dat hij elektrische stimulatie en vetbevriezing combineert, hetgeen uniek is. Zo gaat een behandeling met de Waves 21 zowel subcutaan (onderhuids) als visceraal (tussen de organen) vet verwijderen. Het verwondert dan ook niet dat hij verkozen is tot beste Hightech Body Treatment machine in 2019 door ProEsthetic Magazine.
 

De Diode Coolskin+ laser  maakt gebruik van de SHR techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige gebieden op een comfortabele manier. Om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen, vereist de permanente ontharing wel een intake-gesprek waar we de voorbereiding en eventuele nazorg of opvolgbehandelingen kunnen bespreken.
  
 Ik bied dit alles aan in een ontspannen sfeer en met inachtneming van de maatregelen met betrekking tot CoViD-19. Bovendien vereist deze vorm van behandeling geen voorbereidende zorg of nazorg, en is ze volledig pijnloos zonder anesthesie. Kom vooral zelf een kijkje nemen op de Facebook-pagina (CryoForm21) voor echte resultaten van echte klanten, bijkomende informatie rond deze of andere behandelingen die ik aanbied en hopelijk mag ik u snel verwelkomen. 


Wil je meer weten over de behandelingen zelf?