Grasso +50

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 4 Business days

Maakt het volume van de vetcellen kleiner.

Product Informatie


Inhoud

Created with Sketch.

250 ml.

Product Beschrijving

Created with Sketch.

 94% natuurlijk


Dankzij de bestanddelen lecithine en eigeel heeft het een doelgerichte werking op vet en cellulitis, want deze actieve bestanddelen zijn in staat om vetten vloeibaar te maken waardoor het volume van de vetcellen kleiner wordt. 

Ingrediënten

Created with Sketch.
  • LECITHINE (FOSFATIDYLCHOLINE): is een deeltje dat, samen met water- en vetmolecules, tussen de twee emulgatoren wordt geplaatst. Het is een uitstekende regenerator en heeft een sterk hydraterend effect waardoor dit het herstel van de huidelasticiteit ondersteunt.
  • EIGEEL: rijk aan proteïnes, vetzuren, vitamines en mineralen, het verhoogt de bloedsomloop en bevordert de vetstofwisseling. Dit rijke gamma aan voedingsstoffen garandeert de goede werking van elk lichaamsdeel in combinatie met een sterk antioxiderend en hydraterend vermogen.
  • KOKOSNOOTOLIE: rijk aan verzadigde vetzuren, vooral Laurine zuur. Het heeft een voedende en verzachtende werking.
  • ZONNEBLOEMOLIE: heeft eudermische eigenschappen met een hydraterende, voedende en verzachtende werking. Het is een antioxidant die helpt om de vrije radicalen te bestrijden, het voorkomt cellulaire degeneratie en vertraagt de fotoveroudering.
  • ZOETE AMANDELOLIE: rijk aan mineralen en vitamines. Heeft verzachtende, voedende, hydraterende en kalmerende eigenschappen en is in staat om cellulitis te bestrijden.
  • KARITÉ BOTER: hydrateert en tonifieert de huid. Het heeft een absorberende werking op de in de weefsels geïnfiltreerde vloeistoffen.