Fat Freezing Belt - The Body Kit

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 4 Business days

Vetvermindering en vormgeving voor het hele lichaam met deze volledige lichaamsset. Behandel je taille, heupen, buik, flanken, dijen, enkels, armen en billen. Ook geschikt voor de mannelijke borstkas.

Of het nu gaat om bingovleugels, love handles, muffin tops, …, deze set riemen is de set voor jou.

Product Informatie


Inhoud

Created with Sketch.

1 heupgordel, 2 kleine riemen voor op de armen of benen en 5 vetbevriezingspakketten (1 groot en 4 klein) plus volledige instructies.

Product Beschrijving

Created with Sketch.

Witte cellen zijn voor koud vatbaar.

Onderhuids vet of witte vetcellen onder de huid zijn gevoelig voor kou. Dit is het dikke vet dat zich in uw taille, heupen, dijen, billen, buik, rug en zijde bevindt maar ook bij mannen aan de borst.

Ongeveer 30-40% van de witte vetcellen worden het doelwit.

30 tot 40 % van de witte vetcellen bevriezen en sterven af wanneer onze vetbevriezende riem voor de correcte tijd wordt gedragen.

Wanneer een vetcel afsterft, dan wordt die door het lichaam verwijderd.

Wanneer een witte vetcel bevriest, dan kan die niet in haar membraan overleven. Wanneer dit gebeurt, sterft ze af. Cellen die dan van uw immuun systeem komen (macrofagen) verwijderen de dode vetcellen via de lever. Zo worden ze op natuurlijke wijze, via het metabolisme, afgestoten.

30-50 dagen later.

Door uw vetbevriezende riem een hele maand dagelijks te gebruiken op het doelgebied, door het betreffende oppervlak na behandeling te masseren, en door dagelijk 2 liter water te drinken, kan u het vet op uw doelwit gegarandeerd met 30 a 40 % verminderen.

Neem de body kit om uw volledige lichaam te sculpturen of richt u op uw taille als doelwit.

Armen, benen, heupen, buik, rug, taille, billen, mannenborst, vetkwabbetjes boven je jeans, het speelt geen rol waar u dat hardnekkige vet kwijt wilt, met onze vetbevriezende riem vermindert u het vet bij je thuis.

Gebruiksaanwijzing

Created with Sketch.

Vul half uw gootsteen met lauw water en plaats de freezepacks op het oppervlak van het water met de poreuze zachte geperforeerde kant naar beneden in het water. Laat 10 minuten weken en zorg ervoor dat de totale oppervlakte van de onderkant vlak en in het water is. Zodra de verpakkingen zijn opgevuld met water, controleer of alle cellen volledig vol zijn. Verwijder na het vullen de verpakkingen uit het water en veeg droog, zodat er geen vocht op de verpakking achterblijft. Plaats verpakkingen ten minste 8 uur in de vriezer voordat u deze voor de eerste keer gebruikt. Stapel niets op de verpakking bij het plaatsen in de vriezer. Bewaar na gebruik uw freezepacks in de vriezer om te hergebruiken wanneer dat nodig is. Volgens de Food and Drug Administration, moet een vriezer worden ingesteld op 0 Fahrenheit (-17 Celcius).

VOORBEREIDING van de riemen:

Neem de riemen uit de zak, open de klittenband en schuif in de het freezepack in de juiste maat van de riem. Zorg ervoor dat de plastic gladde kant, NIET de geperforeerde kant, de voering raakt die tegen je lichaam komt en sluit de klittenband. Plaats het koude deel van de riem (met de freezepack erin) op het te behandelen gebied en bevestig de elastische band met de klittenband die het samendrukt om druk uit te oefenen. Om de maximale koude te leveren aan de doelzone draai de riem aan, zodat het gebied wordt gecomprimeerd. Draag gedurende 60 minuten en verwijder vervolgens de riem. Masseer nu de net behandelde zone. Voor het beste resultaat niet deelnemen aan activiteiten die de lichaamstemperatuur kunnen verhogen. Het is het beste om 60 minuten te ontspannen bij het dragen van de riem: tv kijken of lezen etc zijn goede activiteiten.

GEBIEDEN DIE KUNNEN WORDEN BEHANDELD:

Boven- en onderbuik, bovenarmen, binnen- en buitenkant dijen, lovehandless, onder billen, heupen, mannelijke torso/man borsten. De applicator kan niet worden gebruikt voor de kin, enkels of polsen gezien deze gebieden meestal te klein zijn om te behandelen. Cryolipolyse (vet bevriezing) kan worden gebruikt om "borsten" bij mannen te verminderen, maar kan niet worden gebruikt voor de behandeling van vrouwelijke borstweefsel of gynocomastia.

U kan de riem helaas niet gebruiken als een van de volgende gegevens van toepassing is op uzelf:
• Cryoglobulinemie (abnormale bloedeiwitten die dikker worden bij koude temperaturen) 
• Paroxysmale koude hemoglobinurie (plotselinge ontwikkeling van rode bloedcelafbraak die hemoglobine in de urine veroorzaakt).
• Koude urticarial (grote, allergische netelroos die optreedt wanneer de huid wordt blootgesteld aan koude)
• Ernstige diabetes
• Leverproblemen
• Schildklieraandoening (als deze onder controle is, is dat prima, maar het zal langer dan 30 dagen duren om resultaten te zien.) 
• Gebieden met een verminderde perifere bloedsomloop 
• De ziekte van Raynaud 
• Zwangerschap of voornemens zwanger te worden 
• Borstvoeding 
• Littekenweefsel of uitgebreide huidaandoeningen zoals eczeem of dermatitis op het gebied van de beoogde behandeling 
• Aangetaste huidsensatie 
• Open of geïnfecteerde wonden 
• Gebieden met recente bloedingen of bloedingen

Voor de beste resultaten gebruikt u uw vetbevriezingsgordel best gedurende 60 minuten per gebied en dit gedurende 30 dagen. Als u een dag of twee mist is dat prima, u moet gewoon doorgaan met de volgende dag. Na 30 dagen gebruik geeft u best het gekozen gebied een pauze van 10-14 dagen, zodat deze niet gewoon wordt aan de koude. Dit kan mogelijk de effectiviteit na verloop van tijd verminderen. In de tussentijd kan u zich richten op andere gebieden. Gebruik 1-3 keer per week voor onderhoud tussen de programma's. Resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar. Het kost tijd voor het lichaam om te reageren en het zal variëren voor elk individu. Het drinken van 2 liter water per dag zal wel helpen bij het elimineren van het metabole (dode vetcellen) afval uit het lichaam.