Crema Grasso Compatto

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 4 Business days

Een crème om de stofwisseling te reactiveren, om de reabsorptie van plaatselijke vetopslag te bevorderen. Geschikt voor hardnekkige, compacte vetcellen.
Product Informatie


Inhoud

Created with Sketch.

250 ml.

Product Beschrijving

Created with Sketch.

91% Natuurlijk


De crème bevat een combinatie van twee Oosterse kruiden die al duizenden jaren gebruikt worden om de stofwisseling te reactiveren, om de reabsorptie van plaatselijk vetopslag te bevorderen, om vocht te draineren en om de wanden van haarvaatjes en venen te tonifiëren.

Ingrediënten

Created with Sketch.
  • CURCUMA: verbetert het vermogen van het organisme om vetten te verteren en helpt onze stofwisseling met de vertering van voeding waardoor een opgezwollen effect vermindert. Heeft een ontstekingswerend en reinigend effect.
  • PIPERINE: het is een krachtige antioxidant en een uitstekende promotor voor de absorptie van voedingsstoffen.
  • ZOETE AMANDELOLIE: rijk aan mineralen en vitamines. Heeft verzachtende, voedende, hydraterende en kalmerende eigenschappen en is in staat om cellulitis te bestrijden.
  • KARITÉ BOTER: hydrateert en tonifieert de huid. Het heeft een absorberende werking op de in de weefsels geïnfiltreerde vloeistoffen.
  • EXTRACT VAN GROENE THEE: vermindert de absorptie van suikers, stimuleert de lipolyse, bevordert het vet metabolisme en de verwijdering van vloeistoffen die verantwoordelijk zijn voor cellulitis.
  • ZONNEBLOEMOLIE: heeft eudermische eigenschappen met een hydraterende, voedende en verzachtende werking. Het is een antioxidant die helpt om de vrije radicalen te bestrijden, het voorkomt cellulaire degeneratie en vertraagt de fotoveroudering.