Buste crème volumegevend effect

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 4 Business days

Crème voor de buste met opvullend en volumegevend effect.

Product Informatie


Inhoud

Created with Sketch.

200 ml

Product Beschrijving

Created with Sketch.

Crème met onmiddellijk opvullend en volumegevend effect. Vanaf de eerste toepassingen wordt de huid gladder, steviger en elastischer. Dag na dag zal de buste nieuwe vorm krijgen en meer volume. De weefsels van de huid worden veerkrachtiger en vaster. De crème bevat een actief ingrediënt dat het volume vergroot (ULTRA FILLING SPHERES), die opgebouwd zijn uit microbolletjes gevuld met hyaluronzuur en Konjac extract. De lipofiele microbolletjes dringen diep in de huid door en hebben een opzwellend effect. 

Ingrediënten

Created with Sketch.
  • Limoenboter: voedt en beschermt de huid terwijl het die tegelijkertijd elastisch en fluweelzacht maakt. Eveneens geschikt om roodheden en huidjes die geïrriteerd zijn door aanvallen van buitenaf, te kalmeren.
  • Ultra Filling Spheres: actief ingrediënt met volumegevend effect. Opgebouwd met microbolletjes gevuld met hyaluronzuur en Konjac extract. De lipofiele microbolletjes dringen diep door in de epidermis en vullen die op. Enkele minuten na het aanbrengen wordt een “opvullend” effect en een verhoging van het volume verkregen.
  • Mengsel van sterk herstellende plantaardige oliën: ideaal om kleine littekens te verzachten en het voorkomen. Kalmeert roodheden die veroorzaakt worden door ontstekingen in het weefsel.
  • Mangoestan extract (fruit): stimuleert de verhoging van het cel volume (onmiddellijk effect).