Serum filler

incl. VAT, plus shipping

Delivery Time 1 - 4 Business days

Een serum met een specifieke anti-rimpel werking.

Product Informatie


Inhoud

Created with Sketch.

30 ml

Product Beschrijving

Created with Sketch.

Zeer doeltreffend serum, opgebouwd uit bolletjes gevuld met geconcentreerd hyaluronzuur. Ontwikkeld om de huid een doeltreffend hydratatie- en anti-verouderingseffect te geven. Regelmatig gebruikt, bevordert dit het behoud van de natuurlijke vochtreserve in het huidweefsel. Het geeft volume en beperkt het uitzicht van de rimpels. Het verbetert de conditie van de huid die er nog frisser, zachter en gladder uitziet. Dit serum is geschikt voor elk huidtype en is een uitstekende basis voor make-up of laat zich prima combineren met andere gezichtsverzorgingen.

Ingrediënten

Created with Sketch.
  • Elastine extract: verhoogt de elasticiteit van de huid en verzacht rimpels.
  • Ultra Filling Spheres: actief ingrediënt met volumegevend effect. Opgebouwd uit microbolletjes die hyaluronzuur en Konjac extract bevatten. De lipofiele microbolletjes dringen diep door in de epidermis en hebben daar een opvullend effect. Enkele minuten na de toepassing geeft dat een “opzwellend” effect en verhoogt het volume.
  • Hibiscus extract: natuurlijk, op botox lijkend effect zonder de bekende bijwerkingen. De werking blijft enkele uren na de toepassing aanhouden.
  • Cyclodextrines: werkstof van natuurlijke oorsprong met onmiddellijk lifting effect.
  • Liftonin: extract van een micro-alg, een actief bestanddeel met anti-rimpel werking. Zichtbaar resultaat na enkele toepassingen.