Goed om weten!

Indien je kiest om een gebied volledig en permanent te laten ontharen, betaal je maximum voor 8 behandelingen, het gemiddeld aantal behandelingen dat nodig is om permanent het ongewenste haar te verwijderen. Indien je niet volledig haarloos bent na de 8e behandeling, zijn de daaropvolgende behandelingen gratis!

Permanente ontharing door middel van diode-laser

 

Dè nieuwe standaard op het gebied van duurzame ontharing! 

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode Ice Laser. 

De Diode CoolSkin+Ice 

De Diode CoolSkin+Ice laser maakt gebruik van de SHR techniek. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kun je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Permanent ontharen kan zelfs op gevoelige gebieden op een comfortabele manier. 

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, is de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten. 
SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continue in beweging is, worden de behandelingen met de Diode Ice Laser door klanten als pijnloos beschreven. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandelt, wat kan resulteren in een pijnlijke behandeling en potentiële huidbeschadigingen. Definitief ontharen kan veilig en comfortabel op nagenoeg elk lichaamsdeel, zoals gelaat, nek, oksels, benen, armen, bikini, rug en buik. 

Snelle & comfortabele definitieve ontharing

  • Pijnloos ! Beloofd !
  • Snelle behandelingstijd
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kan je je dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid
  • Hoge dekkingsratio van de laserkop garandeert dat elke follikel wordt behandeld
  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
  • Veilige behandeling het hele jaar door

Intake gesprek 

Ik verkies om altijd eerst een Intake gesprek te boeken. Dit neemt een half uurtje in beslag. Daarin wordt u de techniek van de Diode CoolSkin+ Ice Laser uitgelegd en worden de te behandelen zones bekeken.  U krijgt ook een korte testsessie op een te behandelen zone.  Hierna beslist u pas of u de laserbehandelingen wenst uit te voeren. Een Intake gesprek is GRATIS. 

Zowel het Intakegesprek, als laserbehandelingen worden telefonisch geboekt. Dit om ervoor te zorgen dat de correcte tijdspanne wordt geblokkeerd. 

Indien u nog bijkomende vragen heeft, kan u mij altijd opbellen of een mailtje sturen. 

Wens je eerst de prijs te weten van de behandeling? Klik hieronder.