Body Sculpting

Door middel van Elektromagnetische Spiertraining (EMS) ga je spieren opbouwen zonder zweten, zonder zwaar trainen en zonder excessief tijdsverlies of spierstijfheid. De machine doet als het ware het werk voor jou. 

In een tijd van slechts 30 minuten gaat de machine een work-out van 5,5 uur evenaren op het behandelde gebied. Dit staat gelijk met minstens 20.000 spiersamentrekkingen in dat specifieke gebied! 

Body Sculpting is geschikt voor verschillende gebieden op het lichaam. Zoals je hierboven kan zien beperkt het zich niet tot de buikspieren of het buikgebied. De machine kan eveneens aangehangen worden aan de schouders om de spieren te stimuleren, aan de armen, de benen zowel vooraan als achteraan en tot slot op de billen om deze te verstevigen. Doordat het zo gemakkelijk en veilig is, kan je zonder probleem verschillende gebieden combineren.

De machine die ik hiervoor gebruik is de HI-EMT & RF Sculpt Beauty met 13 Tesla intensiteit. Deze beschikt over een gepatenteerde vriestechnologie dankzij dewelke de magnetische kracht voor een langere tijd blijft doorwerken.
Een continue luchtkoelingssysteem zorgt ervoor dat de applicator niet stijgt in temperatuur, hetgeen de kracht van de magnetische golven verbetert en in stand houdt.
Doorgaans vindt men op de markt machines die 2,5 tot 3 Tesla intensiteit bezitten, waardoor mijn machine ongeëvenaard is en blijft.

De behandeling is gebaseerd op een applicator die tegelijk en gesynchroniseerd radiofrequentie en met een hoge intensiteit geconcentreerde elektromagnetische energie uitzendt. Door de radiofrequentie verwarming zal de temperatuur van de spier al snel enkele graden verhogen. Dit bereidt de spier voor op een blootstelling aan stress, gelijkaardig aan wat een opwarming doet voor een work-out. In minder dan 4 minuten gaat de temperatuur van het onderhuids vet het niveau bereiken dat zorgt voor apoptose: vetcellen die permanent beschadigd zijn en stilletjesaan verwijderd worden door en uit het lichaam. Uit ervaring kan gesteld worden dat gemiddeld 30% vetreductie in onderhuids vet kan worden bekomen. 
Doordat het brein zijn grenzen worden omzeild, zal deze technologie ervoor zorgen dat de spiervezels in het behandelde gebied zullen samentrekken met een intensiteit die niet kan bereikt worden tijdens een intensieve workout. Extreme stress zal ervoor zorgen dat de spier zich aanpast, hetgeen resulteert in een toename van het aantal groeiende spiervezels- en cellen. Ervaring wijst uit dat men gemiddeld 25% toename van spiervolume kan bekomen. 

  • Vermindert lichaamsvet
  • Verhoogt spiermassa
  • Hertekent spierlijnen
  • Pijnloos en volledig veilig
  • Tijdsbesparend & energiebesparend

Het proces van de Body Sculpting:

Hoe snel zie ik resultaat? 

Je voelt de eerste resultaten meteen na de behandeling, daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. De beste resultaten kan je verwachten 2 weken na de laatste behandeling. 

Zijn onderhouds-behandelingen nodig?

U start met een kuur van 8 à 10 behandelingen die in een periode van 4-5 weken worden ingepland. Daarna kunt u maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. 

Het is tevens mogelijk om een paar keer per jaar een kuur  te ondergaan. 

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. 

Body Sculpting is zowel geschikt voor een sportievelingen als voor personen met een zittende levensstijl. 

Iedereen heeft baat bij de Body Sculpting  procedure. De beste resultaten worden bereikt bij een BMI dat niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI is het resultaat minder goed zichtbaar, maar worden je behandelde spieren zeker sterker! Dus je blijft dan een geschikte kandidaat.

Body Sculpting is niet aangeraden op delen van het lichaam met metalen implantaten of koperspiraal, tijdens de zwangerschap of bij een patiënt met pacemaker. 

Like all great things, we started small. We took a few like-minds with a shared vision—and ran with it. Today, we’ve grown into something big.

Prijslijst Bodysculpting